A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kutyák imádnak gazdájukkal nyaralni!

2022. június 29., 06:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




Jenny, a labrador ezt a mondatot bizony nyomós érvekkel tudja alátámasztani. Gazdijai jóvoltából egy rövidke élménybeszámolót olvashatunk tokaj-hegyaljai kalandjukról.



 

Jenny elvitte gazdáit egy igazi kalandos, látnivalókkal teli nyaralásra augusztusban. A Tokaj-Hegyalja borvidéket mintha csak az aktív pihenés szerelmeseinek találták volna ki: kirándulások a csodás természetben, nagy séták a szőlő dombok között, és sok történelmi látnivaló. Tavasszal, nyáron, ősszel, de akár még télen is tökéletes célpont a kirándulásra, pihenésre vágyóknak.

 

Mindehhez temészetesen egy kutyabarát szállás dukál – Jenny családja is ilyen helyet választott magának. Azt, hogy milyen is volt  nyaralásuk, a BényeLak vendégház számára írták meg:

 

 

Kirándulás kutyával - a legjobb nyaralás

 

 

„Kedves Anita!

 

Nagyon köszönjük ezt a hetet, nagyon jól éreztük magunkat BényeLakon! 

 

Megyer-hegyi tengerszem, Szerencsi Csokoládégyár, Óhuta: Babuka-tó, Boldogkőváralja, Szerencsi Fürdő - ezek mind belefértek ebbe a hétbe, s a gyerekek is nagyon élvezték.

 

Jenny kutyánk számára pedig a hatalmas kert volt a nyaralás, ahol szaladgálhatott, míg esőben a fedett terasz biztosított jó levegőt mindnyájunknak. 
 

köszönettel:

 

Ferenc, Brigitta, Zsófi, Zsuzsi, Gergő és a négylábú jóbarát, Jenny "

 

 

Jenny, a labrador imádta a nagy kertet és a hűs teraszt

 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Cikk első megjelenése: 2019. május 14.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A rettegett toklász - Komoly gondokat okozhat a kutya számára, ismerjük fel időben! A rettegett toklász - Komoly gondokat okozhat a kutya számára, ismerjük fel időben!
Toklász. Egyetlen apróság, mely borzasztó fájdalmat és súlyos szövődményeket okozhat a kutyának, ha utat talál testébe. Mit tehetünk a megelőzés érdekében, és hogyan segíthetünk, ha már megtörtént a baj?

Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez! Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez!
...ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy magára van hagyva! Ezekben a hetekben (is) különösen fontos, hogy felelős kutyások legyünk, és odafigyeljünk kedvencünkre, mikor a természetben járunk.

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

Kutyával a természetben - ezeket az illemszabályokat tartsd be a túrán, kiránduláson Kutyával a természetben - ezeket az illemszabályokat tartsd be a túrán, kiránduláson
A kirándulás, túrázás, vagy csak épp egy rövidebb séta a közeli erdőben kutyánkkal remek kikapcsolódási lehetőség. Ahhoz azonban, hogy ne csak mi, de más természetjárók, kutyások, és nem utolsósorban az erdő lakói is háborítatlanul, békében élvezhessék a természetet, be kell tartanunk néhány szabályt.

Miért szeretnek a kutyák a fűben hemperegni? Miért szeretnek a kutyák a fűben hemperegni?
A kutyák imádnak a szabadban szaladgálni, játszani, napozni. Ősidők óta állnak összeköttetésben a természettel, élvezik az illatait és szívesen elnyúlnak a puha fűben; gyakran meg is hemperegne benne. De miért teszik?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Hírstart Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Miért nyüszögnek alvás közben a kutyák? Hírek - Címlapon
Miért nyüszögnek alvás közben a kutyák?
A kutyatréner kulisszái mögött – Ezért kérünk későn segítséget… Hírek - Címlapon
A kutyatréner kulisszái mögött – Ezért kérünk későn segítséget…